Прикажување на единствен резултат

  • View as:
  • Sort by:
SALE -20%
960 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

960 ден

Надворешно декоративно осветлување со 10 фасонки Е27 распоредени на 10м кабел, кои одлично се вклопуваат во вашата градина, двор, балкон…
Можност за поврзување во линија до максимална моќност 2300W.