Прикажува 5 резултати

  • View as:
  • Sort by:
450 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

450 ден
Модерен дизајн на LED светлото овозможува флексибилно користење на уредот,ротира 360°, ви овозможува да ги осветлите вашиот дом,градина….
Уредот работи без поврзување со кабел (користи 4 батерии АА), што овозможува поставување на уредот на места каде што нема достапна струја.
Вградениот сензор за движење го детектира секое лице во радиус од 3 метри и се вклучува автоматски.