Прикажува 3 резултати

  • View as:
  • Sort by:
850 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

1200 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

1200 ден

Благодарение на SMD LED технологијата плафонерката Shark со вграден сензор за движење со опсег 360°. Нуди максимална ефикасност при осветлување на внатрешни простории и надворешни површини. Одлична за инсталирање на тавански ѕидови, структури од гипс картон, но и цврсти површини.