800 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

Спореди
800 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

Спореди
800 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

Спореди
800 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

Спореди
800 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

Спореди
180 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

Спореди
180 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

Спореди
180 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

Спореди
SALE -22%
900 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

900 ден
 • Потрошувачка на енергија – 80% помала од стандардните светла
 • 20 000 часа животен век
 • Без УВ зрачење
 • Без трепкање
 • Лесна инсталација
 • ЛЕД чип со врвен квалитет
 • Моментално ВКЛУЧУВАЊЕ 100%, без време за загревање
 • Толеранција на екстремни временски услови (-20 до + 45 степени)
Спореди
SALE -22%
900 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

900 ден
 • Потрошувачка на енергија – 80% помала од стандардните светла
 • 20 000 часа животен век
 • Без УВ зрачење
 • Без трепкање
 • Лесна инсталација
 • ЛЕД чип со врвен квалитет
 • Моментално ВКЛУЧУВАЊЕ 100%, без време за загревање
 • Толеранција на екстремни временски услови (-20 до + 45 степени)
Спореди
SALE -29%
250 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

Спореди
SALE -29%
250 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

Спореди
View more

Осветлување


ЛЕД сијалици


Највисоко Рангирани


Најпродавани


Последни