Прикажува 5 резултати

  • View as:
  • Sort by:
900 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

900 ден

Шифра: 3883

 

Shelly 1 OS поддржува широк опсег на напојување со наизменична струја и DC: 110-265V, 50 / 60Hz AC, 12V DC, 24 – 48V DC

Контрола со мобилна апликација. Вклучете / исклучете уреди директно од паметниот телефон или таблетот.

Контролирајте го апаратот со вашиот глас.

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО ЗА SHELLY01

Shelly 1 OS е мултифункционален уред

  • Користете ja моќтa na Mongoose оперативниот систем за создавање своја апликација
  • Стави ги во функција Arduino проектите
  • Сподели искуство со девелоперите ширум светот
  • Искористи го REST API-то за да го поврзеш Shelly1OS со постоечкиот автоматски систем за дома
  • Работи според стандарди на ЕУ: R&TTE 1999/5/WE, LVD 2006/95/WE, EMC 2004/108/WE, RoHS2 2011/65/UE, RE Directive 2014/53/EU.

Контрола преку мобилна апликација

Вклучи/исклучи уреди директно од твојот паметен уред или таблет.

 

Поврзување преку Wi-Fi мрежа

Поврзи го Shelly1OS со твојата Wi-Fi мрежа и започни го твоето единствено искуство за контрола на уредите во твојот дом преку мобилен уред.

 

Компатибилен за управување со Паметен дом

Управувај ги своите уреди со гласовни команди. Shelly1OS уредот е компатибилен со Google Home и Amazon Echo.

 

Автоматски потсетници за вашите уреди

Креирајте дневни потсетници за вашите уреди.

 

Поставување на работни часови

Shelly1OS може да работи на автоматски поставки за вклучување/исклучување на изгрејсонце/зајдисонце.

 

До 3500W

Shelly1OS е подложен за работа со широк спектар на уреди со вкупна моќност до 3500W.

 

1500 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

1500 ден

Шифра: 3711

 

Го заштитува Вашиот дом и уредите. Врши мерења на уредите, компактен и може да го контролирате од каде посакувате.

Внатрешен сензор за температура за заштита од прегревање. Ако температурата на ПЦБ надминува ниво на опасност од која било причина, уредот ќе се исклучи. Релето ќе го исклучи колото веднаш ако открие потрошувачка поголема од дефинираното поставување на моќност.

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО ЗА SHELLY1PM

 

2000 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

2000 ден

Шифра: 3712

 

Shelly 2.5 има два интегрирани прецизни мерачи на моќност. Може да ја измерите потрошувачката за секој канал одделно.

Внатрешен сензор за температура за заштита од прегревање. Вклучете / исклучете уреди директно од паметниот телефон или таблетот.

Можете да контролирате осветлување, греење и кој било друг поврзан електричен апарат во вашата куќа.

Shelly 2.5 e екстремно мал: 39х36х17мм, poмал за 30% од Shelly 2 и 5% Shelly 1.

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО ЗА SHELLY2.5

 

 

5500 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

5500 ден

Шифра: 3717

 

Со Shelly 4 Pro можете да контролирате 4 ланци на електрична енергија, по 10 ампери (4 х 2300 W). Може да добиете и информации за потрошувачка во реално време. Со Shelly 4 Pro можете да го контролирате вашиот дом директно преку вашиот мобилен телефон, без разлика каде се наоѓате. Shelly 4 Pro е уред со ниска цена за автоматизација на домот дизајниран специјално за новоизградени домови. Shelly 4 Pro уредот нуди за 20% помала искористеност на инсталациони кабли споредбено со стандардните инсталации. Уредот ја намалува и оптимизира Вашата потрошувачка на електрична енергија.

Wireless – Поврзување преку било која Wi-Fi мрежа или како Access-Point.

Управување од било каде – Управувајте со било кој електричен уред во вашиот дом или канцеларија преку својот паметен уред, независно каде се наоѓате.

Мулти-компатибилност – Компатибилен со Андроид, iOS, Amazon Alexa и Google Assistant.

Широк дијапазон на напонска поддршка – Управувај со било кој електричен уред до 10А по канал и голем број на уреди во домот или канцелариските простории.

Закажување на дневен работен режим – Автоматско следење на исклучување/вклучување во зависност од часовите на изгрејсонце или зајдисонце.

Закажување на неделен режим – Креирајте дневни потсетници за вашите уреди.

Заштита од струјно оптеретување – Уредот може да исклучи било кој уред кој ќе предизвикува струјно оптеретување.

Мерење на потрошувачката на електрична енергија – Прецизен мониторинг на потрошувачката на електрична енергија од страна на поврзаните уреди по ден, недела, месец.

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО ЗА SHELLY4PRO

1800 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

1800 ден

Шифра: 3882

 

Со Shelly Dimmer можете лесно да го подесувате амбиентот на осветлување во секоја просторија и да го контролирате од било каде преку Shelly апликацијата.

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО ЗА SHELLYDIMMER