Прикажува 6 резултати

  • View as:
  • Sort by:
800 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

800 ден

Тело од полиуретанска пена. Високо-отпорна на временски услови. Целосна заштита против киселина, отпорна на УВ зрачење и влажност.

900 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

900 ден

Тело од полиуретанска пена. Високо-отпорна на временски услови. Целосна заштита против киселина, отпорна на УВ зрачење и влажност.

1000 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

1000 ден

Тело од полиуретанска пена. Високо-отпорна на временски услови. Целосна заштита против киселина, отпорна на УВ зрачење и влажност.

1300 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

1300 ден

Тело од полиуретанска пена. Високо-отпорна на временски услови. Целосна заштита против киселина, отпорна на УВ зрачење и влажност.

1700 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

1700 ден

Тело од полиуретанска пена. Високо-отпорна на временски услови. Целосна заштита против киселина, отпорна на УВ зрачење и влажност.

2400 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

2400 ден

Тело од полиуретанска пена. Високо-отпорна на временски услови. Целосна заштита против киселина, отпорна на УВ зрачење и влажност.