Прикажани 1–15 од 29 резултати

  • View as:
  • Sort by:
SALE -9%
1000 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

1000 ден
  • Тело од алуминиумска легура со врвен квалитет
  • Отпорни на корозија
  • Стакло за фасција запечатено со силиконска гума што обезбедува супериорни водоотпорни / херметички перформанси
  • ЛЕД чипови со висока моќност
  • Вграден двигател со постојана струја
  • Вградено напојување, не е потребен надворешен баласт
Sold out
1700 ден

ДОСТАПНОСТ:Надвор од Залиха

Sold out
300 ден

ДОСТАПНОСТ:Надвор од Залиха