Прикажува 15 резултати

  • View as:
  • Sort by:
SALE -7%
2700 ден 2500 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

SALE -7%
2700 ден 2500 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

SALE -7%
2700 ден 2500 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

SALE -12%
2850 ден 2500 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

SALE -15%
1700 ден 1450 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

1700 ден 1450 ден

Надворешно декоративно осветлување со 10 фасонки Е27 распоредени на 10м кабел, кои одлично се вклопуваат во вашата градина, двор, балкон…
Можност за поврзување во линија до максимална моќност 2300W.

SALE -20%
1200 ден 960 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

1200 ден 960 ден

Надворешно декоративно осветлување со 10 фасонки Е27 распоредени на 10м кабел, кои одлично се вклопуваат во вашата градина, двор, балкон…
Можност за поврзување во линија до максимална моќност 2300W.

SALE -13%
2400 ден 2100 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

2400 ден 2100 ден

Надворешно декоративно осветлување со 15 фасонки Е27 распоредени на 15м кабел, кои одлично се вклопуваат во вашата градина, двор, балкон…
Можност за поврзување во линија до максимална моќност 2300W.

SALE -20%
1800 ден 1440 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

1800 ден 1440 ден

Надворешно декоративно осветлување со 15 фасонки Е27 распоредени на 15м кабел, кои одлично се вклопуваат во вашата градина, двор, балкон…
Можност за поврзување во линија до максимална моќност 2300W.

SALE -20%
2400 ден 1920 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

2400 ден 1920 ден

Надворешно декоративно осветлување со 20 фасонки Е27 распоредени на 20м кабел, кои одлично се вклопуваат во вашата градина, двор, балкон…
Можност за поврзување во линија до максимална моќност 2300W.

SALE -20%
750 ден 600 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

750 ден 600 ден

Надворешно декоративно осветлување со 5 фасонки Е27 распоредени на 5м кабел, кои одлично се вклопуваат во вашата градина, двор, балкон…
Можност за поврзување во линија до максимална моќност 2300W.

1300 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

1300 ден

Едноставна инсталација. Осветлување за спална или дневна соба, терпезарија, кујна, кафуле, ресторан, бар и сл.

SALE -26%
450 ден 333 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

450 ден 333 ден
Модерен дизајн на LED светлото овозможува флексибилно користење на уредот,ротира 360°, ви овозможува да ги осветлите вашиот дом,градина….
Уредот работи без поврзување со кабел (користи 4 батерии АА), што овозможува поставување на уредот на места каде што нема достапна струја.
Вградениот сензор за движење го детектира секое лице во радиус од 3 метри и се вклучува автоматски.