Прикажано 1–15 од 31 резултат

  • View as:
  • Sort by:
700 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

700 ден

Водоотпорна подводна светилка IP67 10W AC / DC 12V
RGB LED светло погодно за базени, за надворешно осветлување во градинарски езерца и фонтани.

350 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

250 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

250 ден

LAMBARIO-SPOKE-GREY-GU10-IP65-WMOUNT- OUTDOOR LIGHTING FIXTURE

250 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

250 ден

LAMBARIO-SPOKE-GREY-GU10-IP65-RMOUNT-OUTDOOR LIGHTING FIXTURE

SALE -15%
1700 ден 1450 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

1700 ден 1450 ден

Надворешно декоративно осветлување со 10 фасонки Е27 распоредени на 10м кабел, кои одлично се вклопуваат во вашата градина, двор, балкон…
Можност за поврзување во линија до максимална моќност 2300W.

SALE -20%
1200 ден 960 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

1200 ден 960 ден

Надворешно декоративно осветлување со 10 фасонки Е27 распоредени на 10м кабел, кои одлично се вклопуваат во вашата градина, двор, балкон…
Можност за поврзување во линија до максимална моќност 2300W.

SALE -13%
2400 ден 2100 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

2400 ден 2100 ден

Надворешно декоративно осветлување со 15 фасонки Е27 распоредени на 15м кабел, кои одлично се вклопуваат во вашата градина, двор, балкон…
Можност за поврзување во линија до максимална моќност 2300W.

SALE -20%
1800 ден 1440 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

1800 ден 1440 ден

Надворешно декоративно осветлување со 15 фасонки Е27 распоредени на 15м кабел, кои одлично се вклопуваат во вашата градина, двор, балкон…
Можност за поврзување во линија до максимална моќност 2300W.

SALE -20%
2400 ден 1920 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

2400 ден 1920 ден

Надворешно декоративно осветлување со 20 фасонки Е27 распоредени на 20м кабел, кои одлично се вклопуваат во вашата градина, двор, балкон…
Можност за поврзување во линија до максимална моќност 2300W.

SALE -20%
750 ден 600 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

750 ден 600 ден

Надворешно декоративно осветлување со 5 фасонки Е27 распоредени на 5м кабел, кои одлично се вклопуваат во вашата градина, двор, балкон…
Можност за поврзување во линија до максимална моќност 2300W.

2400 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

2400 ден

Надворешно декоративно осветлување со 15 фасонки Е27 распоредени на 14,4м кабел, кои одлично се вклопуваат во вашата градина, двор, балкон…

2400 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

2400 ден

Надворешно фиксирано осветлување со 15 парчиња Е27(кабел долг 14.4м.) фасонки кое одлично се вклопува во екстериерот, дворот, градината.

Sold out
2400 ден

ДОСТАПНОСТ:Надвор од Залиха

2400 ден

Надворешно декоративно осветлување со 20 сијалици 2700k распоредени на 13м кабел, кои одлично се вклопуваат во вашата градина, двор, балкон…

2400 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

2400 ден

Надворешно декоративно осветлување со 20 сијалици 2700k распоредени на 13м кабел, кои одлично се вклопуваат во вашата градина, двор, балкон…

2400 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

2400 ден

Надворешно декоративно осветлување со 20 разнобојни сијалици распоредени на 13м кабел, кои одлично се вклопуваат во вашата градина, двор, балкон…