Прикажување на единствен резултат

  • View as:
  • Sort by:
90 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

90 ден

Материјал отпорен на УВ зрачење, лесна инсталација, подложен на боење, отпорен на киселини, масла и нечистотии. Со засебни канали за електрични, телефонски и оптички кабли.

 

*Каналот е со должина од 2 метри. Наведената цена е за метар.