Прикажани 1–15 од 33 резултати

 • View as:
 • Sort by:
900 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

900 ден

Благодарение на SMD LED технологијата плафонерката Electron нуди максимална ефикасност при осветлување на внатрешни простории и надворешни површини. Одлична за инсталирање на тавански ѕидови, структури од гипс картон, но и цврсти површини.

1100 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

1100 ден

Благодарение на SMD LED технологијата плафонерката Electron нуди максимална ефикасност при осветлување на внатрешни простории и надворешни површини. Одлична за инсталирање на тавански ѕидови, структури од гипс картон, но и цврсти површини.

750 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

750 ден

Благодарение на SMD LED технологијата плафонерката Epsilon нуди максимална ефикасност при осветлување на внатрешни простории и надворешни површини. Одлична за инсталирање на тавански ѕидови, структури од гипс картон, но и цврсти површини. Погодно за инсталирање во стамбени простории, кино-сала, галерија, хотелски капацитети, музеи итн.

1150 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

1150 ден

Благодарение на SMD LED технологијата плафонерката Eternal нуди максимална ефикасност при осветлување на внатрешни простории и надворешни површини. Одлична за инсталирање на тавански ѕидови, структури од гипс картон, но и цврсти површини.

Sold out
SALE -7%
2500 ден

ДОСТАПНОСТ:Надвор од Залиха

2500 ден

LAMBARIO-RND-72W-CCT+RGB-NOAH-IP20-WIFI-TUYA-WITHREMOTE-LED SMART CEILING LAMP

SALE -7%
2500 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

2500 ден

LAMBARIO-RND-72W-CCT+RGB-LIAM-IP20-WIFI-TUYA-WITHREMOTE-LED SMART CEILING LAMP

SALE -7%
2500 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

2500 ден

LAMBARIO-RND-72W-CCT+RGB-LIAM-IP20-WIFI-TUYA-WITHREMOTE-LED SMART CEILING LAMP

SALE -12%
2500 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

2500 ден
LAMBARIO-RND-72W-CCT+RGB-ELI-IP20-WIFI-TUYA-WITHREMOTE-LED SMART CEILING LAMP
1100 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

1100 ден

Благодарение на SMD LED технологијата плафонерката Pixel нуди максимална ефикасност при осветлување на внатрешни простории и надворешни површини. Одлична за инсталирање на тавански ѕидови, структури од гипс картон, но и цврсти површини.

1150 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

1150 ден

Благодарение на SMD LED технологијата плафонерката Radius нуди максимална ефикасност при осветлување на внатрешни простории и надворешни површини. Одлична за инсталирање на тавански ѕидови, структури од гипс картон, но и цврсти површини.

1200 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

1200 ден

Благодарение на SMD LED технологијата плафонерката Shark со вграден сензор за движење со опсег 360°. Нуди максимална ефикасност при осветлување на внатрешни простории и надворешни површини. Одлична за инсталирање на тавански ѕидови, структури од гипс картон, но и цврсти површини.

600 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

600 ден
 • Потрошувачка на енергија – 80% помала од стандардните светла
 • 20 000 часа животен век
 • Без УВ зрачење
 • Без трепкање
 • Лесна инсталација
 • ЛЕД чип со врвен квалитет
 • Моментално ВКЛУЧУВАЊЕ 100%, без време за загревање
 • Толеранција на екстремни временски услови (-20 до + 45 степени)
650 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

650 ден

Благодарение на SMD LED технологијата плафонерката нуди максимална ефикасност при осветлување на внатрешни простории и надворешни површини. Одлична за инсталирање на тавански ѕидови, структури од гипс картон, но и цврсти површини.

800 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

800 ден
 • Потрошувачка на енергија – 80% помала од стандардните светла
 • 20 000 часа животен век
 • Без УВ зрачење
 • Без трепкање
 • Лесна инсталација
 • ЛЕД чип со врвен квалитет
 • Моментално ВКЛУЧУВАЊЕ 100%, без време за загревање
 • Толеранција на екстремни временски услови (-20 до + 45 степени)