Прикажува 9 резултати

 • View as:
 • Sort by:
950 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

950 ден
 • Тело од алуминиумска легура со врвен квалитет
 • Отпорни на корозија
 • Стакло за фасција запечатено со силиконска гума што обезбедува супериорни водоотпорни / херметички перформанси
 • ЛЕД чипови со висока моќност
 • Вграден двигател со постојана струја
 • Вградено напојување, не е потребен надворешен баласт
550 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

550 ден
 • Тело од алуминиумска легура со врвен квалитет
 • Отпорни на корозија
 • Стакло за фасција запечатено со силиконска гума што обезбедува супериорни водоотпорни / херметички перформанси
 • ЛЕД чипови со висока моќност
 • Вграден двигател со постојана струја
 • Вградено напојување, не е потребен надворешен баласт
650 ден

ДОСТАПНОСТ:На залиха

650 ден
 • Тело од алуминиумска легура со врвен квалитет
 • Отпорни на корозија
 • Стакло за фасција запечатено со силиконска гума што обезбедува супериорни водоотпорни / херметички перформанси
 • ЛЕД чипови со висока моќност
 • Вграден двигател со постојана струја
 • Вградено напојување, не е потребен надворешен баласт